Bozkır’da Sivil Toplum Kuruluşlarından "Kudüs" Bildirisi.


Bozkır'da sivil toplum kuruluşları ABD'nin Kudüs kararını kınamak için toplu bir şekilde basın açıklaması yaptı.


Haberin Videosu !!!

Konya'nın Bozkır İlçesinde Anıt meydanında ilçede faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları basın açıklamasında bulundu. Kudüs kararını kınamak için yapılan basın açıklamasına, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Bozkır Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür; "Kıymetli Misafirlerimiz İlçemizde ki tüm Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Parti teşkilatları ve Kurum kuruluşlarımızın temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan basın bildirimize hoş geldiniz.

ABD Başkanının hukuksuz Kudüs açıklaması insanlık vicdanını yaralamış ve bölgemizde ki sorunları derinleştirmiştir. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği şekilde Kudüs bütün Müslüman devletlerinin kırmızıçizgisidir. Bu girişim bölgemizdeki istikrarı bozmaya yönelik bir girişimdir. Bu girişim İsrail ve Filistin toplumları arasında hükümeti artırmaktan başka sonucu olmayacaktır.

Asla kabul edemeyeceğimiz bu karardan da en kısa sürede dönülmelidir. Bozkır'da ki siyasi partiler, Kurum ve kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşları olarak ülkemizin uluslararası arenada göstermiş olduğu tepkilerin sonuna kadar arkasında olacağız. Kudüs davasının sonuna kadar takipçisi olacağız" diye tepki gösterdi.   Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ün protokol konuşması sonrası sonrası, Kudüs ve Filistin için dua edildi.  

Grup, basın açıklaması sonrası olaysız şekilde tekbirler atarak dağıldı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar