KAR-DER KARAKÖYLÜLER DERNEĞİ ÖĞRENCİLERİNE SAHİP ÇIKIYOR


​Kar-Der Karaköylüler Derneği Üniversite öğrencilerine yönelik burs programı başlattı. 25 öğrenciye burs veren dernek çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana Karaköy halkının her zaman yanında olan Kar-Der Karaköylüler Derneği bu kez de öğrencilere verdiği burslarla faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Üniversiteli Karaköy öğrencilerine yönelik başlatılan burs programı kapsamında öğrencilerine ikinci bursunu veren Kar-Der, bu tür faaliyetlerle öğrencilerin ve köy halkının hep yanında oluyor.

Yaptıkları çalışmalarla ve öğrencilere yönelik verdikleri burslarla ilgili konuşan dernek başkanı Mehmet Elma, "Biz dernek olarak köyümüzün gelişmesi ve öğrencilerimizin yetişmesi amacıyla elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Vereceğimiz desteklerle de köy halkımızın yanında olmaya gayret göstereceğiz." dedi.

Dernek olarak ikinci burslarını dağıttıklarını belirten Elma: "Allah'a şükür verdiğimiz burslarla köyümüz öğrencilerinin yanında olmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimize sadece maddi değil, manevi olarak da destek veriyoruz. Ancak dernek olarak çalışmalarımızın devamı için hayırseverlerden ve köylülerimizden yardımlar bekliyoruz." diyerek Kar-Der Karaköylüler Derneği'ne  emek ve destek veren herkese teşekkür etti.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar