MÜMAD KONYA’DA KURULDU


Mühendisler ve Mimarlar Akademisi Derneği (MÜMAD),kuruldu. Dernek başkanlığa Ekmel Tozoğlu getirildi.

Kısa adı "MÜMAD" olan Mühendisler ve Mimarlar Akademisi Derneği, ilk toplantısını geçtiğimiz gün gerçekleştirirken, ilk yönetim kurulunda başkanlık görevine Ekmel Tozoğlu getirilirken, yönetim kurulu görev bölümü gerçekleştirildi.

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Ekmel Tozoğlu(Elektrik-Elektronik Mühendisi-Başkan),  Ömer Aksoğan(Makine mühendisi-Genel Sekreter),Erdem Naltekin( İnşaat Mühendisi- Bşk, Yrd)Furkan Vatandaeş(Yüksek Mimar-Sayman), Üyeler Ahmet Yağcı (İnşaat Mühendisi), Ali Kaygısız(Yüksek Mimar) , Durmuş Küpeli(İnşaat Mühendisi) Eda Yaman(Mimar), Erdal Tozoğlu(Makine Mühendisi), Esat Hacıhasanoğlu(İnşaat Yüksek Mühendisi), Hasibe Demir(Mimar), İlker Atalay(İnşaat Mühendisi) , Meltem Uyardıran(Yüksek Mimar), Meral Kaşdoğan(Yüksek Mimar), Mustafa Aygün (Mimar), Mustafa Kaygısız ( İnşaat Mühendisi), Ömer Sami Kart( İnşaat Mühendisi), Savaş Cindere (İnşaat Mühendisi), Selçuk Topal (Elektrik-Elektronik mühendisi)ve Şeyma Yıldırım (Mimar)

MÜMAD Başkanı Ekmel Tozoğlu, "Bu dernek çatısı altında yönetici ve üye arkadaşlarımız ile birlikte mesleğimiz ve şehrimiz için önemli işlere imza atmak istiyoruz. Bunun için gerekli potansiyel ekibimizde ve şehrimizde fazlası ile bulunmakta. Yönetimiz ve Üyelerimiz ile birlikte, mesleğimiz, sosyal yaşantımız ve şehrimiz için ortak akıl oluşturarak çözümler ve olumlu fikirler üreteceğiz. Sorunlarla değil çözümlerle ilgileniyoruz. Yorum yapmakla uğraşmayıp, yapıcı fikirler üreteceğiz.

MÜMAD NEDİR? Açılımı, "Mühendisler ve Mimarlar Akademisi Derneği" dir. MÜMAD mesleğini, şehrini ve bulunduğu sosyal ortamı daha iyi yerlere taşımaya çalışan ve bu konuda sorumluluk hisseden mühendisler ve mimarlar tarafından kurulmuştur. İnandığımız şey, ortak değerlerimize olumlu katkıda bulunacağımızdır.

MÜMAD, hiçbir siyasi gruba bağlı değildir. Hiçbir kişinin veya kuruluşun güdümünde değildir. Üyelerini seçerken kutuplaşmamış kişilerden seçer. Derneğimizde sadece mesleki sıfatlarımız vardır. Bütün insanlığa saygı duyarız. Gerektiğinde her seviyede, medeni ve ahlaklı bir şekilde mücadelemizi veririz.  Üye olacak kişilerin toplumun tüm kesimleri ile sosyal iletişiminin olması önemli bir unsurdur."dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar