Bozkırlılar Derneğinden anlamlı ziyaret.

Konya Bozkırlılar Derneği olarak STK'nın Başkanı sevgili Hocam Prof. Dr. Önder Kutlu'yu ziyaret ettik. 

Ziyaretimiz yaklaşık bir saat kadar sürdü.

 Ziyaretimiz de 27 Aralık 2021 de HİSDER'in haftalık düzenlediği programda Bozkırımızın tanıtılacağı bir programın yapılmasına karar verildi. 

Programla ilgili 15 gün içinde basının bilgilendirilmesinin sağlanacağı ifade edildi. Bütün BOZKIR'lı hemşerilerimizin katılımlarının sağlanması konusunda fikir birliği yapıldı.

Bozkırlılar Derneği olarak ve Türkiye Konya Şehit Gazi Derneğinin katıldığı ziyarette şehit ve Gazi Derneğinin Başkanı Süleyman Ege SİVİL TOPLUM KURULUŞU BAŞKANI Prof. Dr. Önder Kutlu'ya Derneğinin plâketini taktim etti. 


Bozkırlılar Dernek Başkanı olarak Derneğimizin yayın organı Yeşil Bozkır Dergimizin ve Bozkırımız yazarlarından Fatma Erden Sunel'in yayınlanmış kitabı Benim Bozkır'ım kitabının taktimi yapılmıştır.

Ziyaret'e Bozkır'lılar Derneği üyesi Muammer Yavuz, Federasyon Başkanı Burhan Yılmaz, yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Ege (Şehit ve Gazi Konya Başkanı), Durali Ferli katılmışlardır.
Tural Mehmedov İlgaraoğlu (Azerbaycan Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı) ile telefon görüşmesi yapılarak Azerbaycan Türk'ü yedi askerin şehit edilmesiyle ilgili taziyede bulunulmuştur.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar