​Başkan Poçan’dan Dursun Özbek Ve Ekibine Kutlama


Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Zeki Cihat Poçan, Galatasaray Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa seçilerek görevine başlayan Dursun Özbek ve ekibine başarı diledi.

Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Zeki Cihat Poçan, yaptığı açıklamada, 11 Haziran'da gerçekleştirilen seçimde Galatasaray Kulübü Başkanlığına seçilen Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyelerini kutladı. Kendisinin de genel kurulda oyunu kullanarak sarı-kırmızılı camiaya olan görevini yerine getirdiğini ifade eden Poçan "2208 üyemizin güvenine mazhar olan Sayın Dursun Aydın Özbek ve ekip arkadaşları mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Derneğimizde daha önce başkanlık görevinde bulunan Sıtkı Korkmaz kardeşimizin de yeni yönetimde yer alması Konya Galatasaray Derneği olarak bizleri ayrıca mutlu etti. Sayın başkanımıza ve yönetimine üstün başarılar diliyorum. Türkiye'nin en önemli markası olan Galatasaray'ımızın daha da yükselmesi ve başarıdan başarıya koşması için yapacakları tüm çalışmalarda yanlarında ve destekçileri olacağız" dedi.

Açıklamasında Gündüz Kılıç'ın unutulmaz sözüne atıfta bulunarak "Galatasaray, bir his takımıdır. Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır" ifadelerine yer veren Poçan, camianın bu anlayışa sıkı sıkıya sarılarak tüm branşlarda başarılarla dolu çok daha güzel günleri göreceğine inancının tam olduğunu ifade etti.

Sarı-kırmızılıların Türkiye'de hiçbir kulübe nasip olmayan bir tarihe ve kupalarla dolu bir müzeye sahip olduğunu belirten Zeki Cihat Poçan, yeni başarılar için Konya Galatasaraylılar Derneği olarak üzerlerine düşen tüm sorumlulukları da yerine getireceklerini kaydetti. Poçan "Konyalı Galatasaraylıları bir çatı altında toplayan derneğimiz, sosyal sorumluluklarının bilincinde olarak taraftarlarımıza, kulübümüze ve Türk sporuna elinden gelen tüm hizmeti vermeye devam edecektir. Sarı kırmızılı renklere aşık tüm taraftarlarımızı derneğimize davet ediyorum" dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar