Bozkırlılar Derneğinden Başkan Karabulut'a ziyaret.

Konya'da faaliyet gösteren Bozkır Sivil toplum kuruluşları Bozkır Belediye başkanını makamında ziyaret etti. 

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Bozkırlılar Dernek Başkanı Burhan Yılmaz yaptığı açıklamada "Bozkır belediye Başkanımız Nazif Karabulut'u Bozkır Dernekleri Federasyonu olarak ziyaret ettik ve Bozkır için başarılar diledik.
Başkanımız Nazif Bey'in Konya'dan ayrıca konukları vardı. Kon TV Başkanı Avukat Ahmet Özer Bey ve Avukat Hasip Şenalp Bey de vardı. 

Bozkır Belediye Başkanlığı, Bozkır Dernekleri Federasyonu Başkanlığı, Konya Yörük Türkmen Derneği Başkanlığı, Çumra Yörük Türkmen Başkanlığı olarak 21 -22 - 23 Haziran 2024 Kurban Bayramı sonrası yapmayı plânladığımız Oğuz Birliği hedefine ulaşmak için yapılacak Toy'un altyapısının konuşulduğu güzel bir toplantı olmuştur. 

Bozkır'da yapılacak ilk Oğuz Birliği Toy'unun Bozkır'dan başlatılması için alt yapısının incelendiği bir gün olarak tarihe not düştük. 

Bu vesileyle Bozkır Belediye Başkanımız Nazif karabulut'a, Konya Yörük Türkmen İlbeyimiz Ahmet Ünsal'a Çumra Yörük Türkmen Derneği Başkanı Mustafa Çetin'e ve yine Yörük Türkmen Kadınlar Komisyonu Başkanı Elif Mısral'a teşekkür ediyorum.
Üç gün sürecek Oğuz Birliği Toyunun ilk gününün Cuma günü olması sebebiyle Bozkır Santralinden başlayıp Selçuklu Köprüsüne kadar Yörük göçünün temsili olarak yapılması develerle sağlanacaktır.
Cumartesi günü binlere hitap edecek yemek verilmesi ve akşamleyin de şenlik yapılması kararı alınmıştır. Akçapınar'da yapılacak konaklama için yer tespiti yapmak üzere Akçapınar'a gidildi. Gerekli tespitler yapılarak bu güzel organizasyonun güzel geçeceğine inanarak güzel duygularla Bozkır'dan ayrıldık" dedi 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar