Eğitimli İnsan Yetiştirmeliyiz


Konya'nın Güneysınır İlçe Belediye Başkanı Özcan ülke ve gelecek için yetişmiş insan gücünün önemine dikkat çekerken, KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın ise "Kapımız herkese açık" diyerek, Konya'ya yapılacak hizmetler noktasında iş birliği çağrısında bulundu

KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, Konya'nın Güneysınır İlçe Belediye Başkanı İsmail Özcan'ı makamında ziyaret etti. KONSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Ayvaz ve Mustafa Karakaş'ında hazır bulunduğu ziyarette taraflar, bölgenin ekonomik yapısı ve yapılan yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güneysınır İlçe Belediye Başkanı İsmail Özcan; "Seçilen her insan az veya çok bölgeye hizmet etmiştir. Bizde belediyemizin imkanları ve Konya Büyükşehir Belediyesi ile hükümetimizin destekleriyle seçildiğimiz günden bugüne kadar Güneysınır halkına hizmet verdik ve vermeye devam ediyoruz. Kısacası hizmetler bir şekilde yürüyor. Burada bana göre asl olan, ülkemiz ve geleceğimiz için eğitimli ve yetişmiş insandır. Daha çok eğitimli insan yetiştirmeliyiz" dedi.

Konuşmasına kendisininde Güneysınırlı olduğunu hatırlatarak başlayan KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın ise; "Hem şahsım hem de dernek olarak Güneysınır Belediyesi'nin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. İlçe merkezinde yapılan bir çok hizmetin mahallelere kadar gittiğini biliyorum. Hizmetlerinden dolayı sayın Başkanımı kutluyorum. Burada biz iş adamlarına gerek yatırım gerekse sosyal projeler noktasında üzerimize düşen bir görev olursa, seve seve yapmaya hazırız" diye konuştu.

Referandumda % 90 'EVET' oyu ile Güneysınır'ın kırdığı rekoru hatırlatan; KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın konuşmasında; "Herkesin bu ülke için üzerine düşen görev farklı. Önemli olan layıkıyla yapabilmektir. Biz Konyalı işadamlarımız ile kurduğumuz KONSİAD çatısı altında üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Kapımız herkese açık. Memleket için yapılabilecek hizmetlerde de her türlü iş birliğine hazırız" ifadelerini kullandı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar