Post-Der’de Doğan Arısoy Genel Başkan Yardımcısı oldu.


Post-Der 30. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da yapıldı. Seçim sonucunda Hüseyin Akkaya başkanlığa seçilirken, Post-Der Konya Şube Başkanı Doğan Arısoy, Post-Der Genel Başkan yardımcılığına seçildi.

Ankara Ayaş prestij Termal Otel'de gerçekleştirilen kısa adı " Post-Der "  olan Posta Çalışanları Derneği 30. Olağan genel kurulu 65 ilden gelen çok sayıda delegenin katılımıyla olumlu bir hava içerisinde gerçekleştirildi. Seçim sonunda Hüseyin Akkaya yeniden 3 yıllığına başkanlığa seçilirken, Post-Der konya Şube Başkanı Doğan Arısoy ise Genel Başkan yardımcılığı görevine seçildi.

Genel Başkanlığı görevine seçilen Post-Der Konya Şube Başkanı  Doğan Arısoy, " Ulu çınar kuruluşumuzun 1953 yılında kurulan 65 yıllıkSivil toplum örğütü Posta Çalışanları Sosyal yardımlaşma ve kanuni haklarının koruma derneğimizin Ankara'da 30. Olağan genel kurulu gerçekleştirdik.  Hüseyin Akkaya'nın  yeniden başkan seçildiği genel kurulda, sahsıma da Genel Başkan yardımıcılığı(Basın Yayın ve Halkla İlişkiler) görevine seçildi. Türkiyemizin dört bir yayından genel kurulumuza katılan delegelerimizin sahsıma gösterdiği teveccüh ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum." Dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar