Kooperatif Başkanı Düner’den Başkan Saygı’ya Teşekkür


Bozkır Çağlayan Sulama Kooperatifi Başkanı Ahmet Düner, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'ya Sulama Kooperatifinin daha faal çalışması için yaptığı hizmetler dolayı teşekkür etti.

Sulama Kooperatifi Başkanı Ahmet Düner, Bozkır Postası Gazetesi'ni ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Başkan Düner yapmış olduğu açıklamasında Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'ya ve belediye personellerine teşekkür etti. Yıllardır çözülmeyi bekleyen sorunların Başkan Saygı'nın yardımıyla çözüldüğünü vurgulayan Başkan Düner, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, "Uzun zamandır çözülmeyi bekleyen sorunlarımızın çözülmesinde emeği geçen Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'ya ve ekibine yönetimimiz ve sulama kooperatifinden yararlanan üyelerimiz adına, teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Sulama kooperatifinden yararlanan çiftçilerimiz için yapılması güç görünen sorunların hızlı bir şekilde çözüldüğünün altını çizen Başkan Düner, "2018 yılında cazibeli sulama suyumuzla Çağlayan, Akçapınar ve Yukarı mahallemizde toplamda 400 dekar alan suladık. Belediye Başkanımızın gayret ve çabasıyla ilçemizde yetiştirilen meyve ve sebzelerin ürün kalitesi hızla artmaya devam ediyor. Belediye Başkanımız Sayın Sadettin Saygı'nın destekleri sayesinde hem ilçe vatandaşlarımızın gelir seviyesi artıyor hem de tarımsal üretim artış gösteriyor. Son olarak Belediye Başkanımızın girişimleriyle Çağlayan mahallemizin Alan dediğimiz mevkisinde yapılan yol çalışması neticesinde mahallemizin sorunu çözüme kavuşmuş oldu. Yine aynı şekilde Belediye Başkanımızın destekleriyle cazibeli olan sulama suyu hattı üzerinde oluşan sorunlar tamir edilip çözüme kavuştu. Bunun yanında sulama suyumuzdan daha verimli faydalanabilmek adına ekipman desteği sağlandı. Tüm bu hizmetler için başta Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı olmak üzere tüm personellerine teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar