Türk Eğitim-Sen Başkanı Doğrul ‘Biz büyük ve onurlu bir aileyiz’


Cihanbeyli'de düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında konuşan Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Veli Doğrul, Türk Eğitim-Sen'in onurlu ve büyük bir aile olduğunu vurguladı

Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube'ye bağlı Cihanbeyli İlçe Temsilciliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle bir program gerçekleştirildi. Programa Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sarıtaş ve Şube Müdürleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Taner Arıkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Veli Doğrul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Cihanbeyli İlçe Temsilcisi Semih Demir ve çok sayıda öğretmen katıldı. Programda konuşan Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Veli Doğrul, sözlerine Öğretmenler Günü'nü kutlayarak başladı. "Türk Eğitim-Sen büyük ve onurlu bir ailedir" diyen Doğrul, Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenlerin bu manada oldukça değerli olduğunu vurguladı. Hiçbir zaman doğrudan, adaletten, liyakatten ayrılmayacaklarını belirten Doğrul, "Ayrım yapmadan herkesi kucaklayacak ve sendikamızı yani eğitim çalışanlarının son kalesini koruyacağız ve sahipleneceğiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın Türk Eğitim Sen'in tek derdi tüm eğitim çalışanlarının haklarını gür sesle ve kararlılıkla savunmaktır. Ayrıca eğitim sisteminin gelişmesi, dönüşmesi ve ilerlemesi için her türlü bilimsel eleştiri ve görüşlerimiz devam edecektir. Tüm bunları yaparken daha fazla eğitim çalışanının yanımızda olmasına ihtiyacımız vardır. Yapacağımız yeni üyelerle daha güçlü bir Türk Eğitim-Sen'i var edeceğiz sizlerin desteği ile. Sizler bu kutlu teşkilatın ana damarlarısınız. Hepinizden Allah bin kere razı olsun" dedi.

GERÇEK SENDİKACILIK YAPIYORUZ

Türk Eğitim-Sen'in eğitim çalışanları için gerçek bir sendikacılık ortaya koyduğunu dile getiren Başkan Doğrul, "Eğitim çalışanlarını kapalı kapılar ardında kişisel ikballeri için satanlardan olmadık, olmayacağız da. Toplu görüşme masalarında eğitim çalışanlarını meze yapmadık. Hep dik durduk, hep sizlerin derdiyle dertlendik, sizlerin sevincine ortak olduk. Çünkü biz sosyal sendikacılık yapıyoruz.

İnşallah bu programımız hayırlara vesile olur. Sendikamızın birliğine, dirliğine katkıda bulunur. Hep beraber yürüttüğümüz daha iyi bir gelecek, daha mutlu eğitim çalışanı mücadelesine bir ivme kazandırır düşüncesiyle bu toplantının bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

BİZİM YERİMİZ BELLİDİR

Türkiye gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Doğrul, özellikle Suriye'de yürütülen operasyonlara dikkat çekti. Türk Eğitim-Sen'in her zaman devletinin ve ordusunun yanında yer aldığını belirten Doğrul şunları kaydetti, "Türk Eğitim-Sen 'nin yeri bellidir. Türk Eğitim-Sen'nin safı nettir. Bu ülkeyi karşılıksız sevdik biz. Bu yüzden devletimize, milletimize ve kahraman ordumuza açık ya da kapalı düşmanlık edenlerle bizim de sonsuza dek sürecek bir kavgamız vardır. Çünkü Türk Eğitim-Sen Türkiye'dir. Milli şuurun sarsılmaz kalesidir. Ebediyete intikal etmiş başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun." Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Cihanbeyli İlçe Temsilcisi Semih Demir de, programa katılanlara teşekkür etti.

 

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar