İl Müdürümüz “Dünya Gönüllüler Gününde Gençlerimizle Bir Araya Geldi


Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman ŞAHİN, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nde, Selçuklu Gençlik Merkezimizde Gençlik Liderleri, Damla Gönüllüleri ve gençlik merkezi gönüllü gençlerimizle bir araya geldi.

İl Müdürümüz, gönüllü çalışmaları ve faydalarını dünya çapında duyurmak ve gönüllü programlara katılımı arttırmak amacıyla '5 Aralık' tarihinin her yıl Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlandığını belirtirken gençlerimizin hiçbir maddi karşılık beklemeden, toplumun yararına olduğu düşünülen bir hedefe ulaşmak amacıyla içinden gelerek ve doğru olduğuna inanarak gençlik merkezlerimizde her türlü faaliyeti gerçekleştirebileceklerini belirtti.

Gençlerin projelerine ve fikirlerine önem verdiklerini belirten İl Müdürümüz insanlar arasında sevgi, saygı ve merhameti ön planda tutarak gençlerimizin gönüllülük faaliyetleriyle dünyayı daha iyi ve sevgi dolu bir yer yapma çabalarını heyecanla karşıladıklarını bu yöndeki projelerini bilhassa desteklediklerini ifade etti.

İl Müdürümüz program sonrasında Selçuklu Gençlik Merkezimiz Medya Kulübüyle röportaj gerçekleştirerek gönüllü gençlerimizle birlikte sokak hayvanları barınağına yiyecek bıraktılar.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar