Bozkır'dan İyilik Konutları Projesine 85 Konutluk 510 Bin TL Bağış


KONYA (AA)  - Bozkır ilçe Müftülüğü ve ilçede faaliyet gösteren Sivil toplum kuruluşlarıyla Suriye'nin İdlib şehrinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için İyilik Konutları projesi hayata geçirilmişti.  

İyilik Konutları projesi kapsamında Bozkır ilçeden bir ay gibi kısa bir sürede 30 konut projesi sınırını aşarak 85 konutluk 510 bin nakdi yardım toplandı.  

Bozkır Müftüsü Seyit Böğet Bozkır'dan toplanan 85 konutluk 510 bin liranın konutların yapımı için teslim edildiğini belirterek yaptığı açıklamada "Bozkır ilçe Müftülüğü ve Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yaklaşık 1 ay önce 30 konut hedefiyle, İyilik Konutları projesine destek için kampanyamızı başlattık "Kampanyamız, personelimiz, din görevlilerimiz ve hayırseverlerimiz tarafından çok büyük ilgi gördü.  

Bozkır halkı İyilik Konutları projesine büyük bir teveccüh gösterdi. 1 ay gibi kısa bir sürede 85 konut bedeli 510 bin TL bağış topladık. Elhamdülillah hedefimizin 2 katından fazla bağış miktarına ulaşmış olduk.  

Bozkırlı Hayırseverlerimizin bazıları birden fazla konut bedeli bağışta bulunurken bazıları da aralarında parça parça topladıkları miktarlarla Suriyeli savaş mağduru ailelerimizi sıcak bir yuvaya kavuşturmak için çok gayret gösterdi.  

Allah hepsinden razı olsun. İnşallah Bozkır ilçemiz genelinde, Sivil toplum Kuruluşları ve yardım sever halkımızla birlikte bu tür yardım kampanyalarımıza devam edeceğiz. Katkı sunan tüm Bozkırlı hemşerilerimizden, hayırseverlerimizden, Bimder ve Konsiad Derneklerimizden çalışma arkadaşlarımızdan Allah razı olsun" dedi.  

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar