​Bozkır Süt Üreticileri Birliği’nin Mali genel kurul toplantısı yapıldı


Bozkır Süt Üreticileri Birliğinin 2019-2020 Yılları Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Bozkır Belediyesine ait yeni düğün salonunda gerçekleştirildi.

Bozkır Süt Üreticileri Birliğinin 2019-2020 Yılları Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 28 Temmuz 2021 tarihinde Saat 10.30 da Bozkır Belediyesine ait yeni düğün salonunda, İl Tarım Müdürlüğünden katılan Bakanlık temsilcilerinden Salim Özdemir, Neşe Bilici ve İsmail Ata'nın gözetiminde yapıldı.
 
Bozkır Süt Üreticileri Birliği'nin ilk kurucusu olan ve şu anda da halen aktif olarak Bozkır Süt Üreticileri Birliği Başkanlığını yürüten Ahmet Keleş, çalışkan ve dürüstlüğü ile ilçemiz ve bölgemizde adından söz ettiren bir isimdir. Ahmet Keleş, Bozkır üreticisine hizmet için bu yola çıktığını ve süt üreticilerinin, devletimizin sağladığı desteklerden faydalanmaları için yıllar önce bu birliği kurduğunu, halkımız ile birlikte bizlerde Bozkır Postası gazetesi olarak biliyoruz.
 
Bozkır Süt Üreticileri Birliği'nin 491 kayıtlı ve aktif üyesinin bulunduğunu ve 491 üyenin de sevgisini ve saygısını kazanan Başkan Keleş, geçtiğimiz hafta 2019-2020 Yıllarının Olağan Genel Kurul Mali Toplantısını yaptı.
Toplantının açılış konuşmasını birlik yönetim kurulu Başkanı Ahmet Keleş tarafından yapıldıktan sonra gündemdeki maddelerin tek tek görüşmelerine geçildi. Gündemdeki maddeler görüşülürken, toplantıya katılan üyeler tarafından görüşülen maddeler oy birliği ile kabul edildi. Yapılan toplantının ardından, Bozkır Süt Üreticileri Birliğinin olağan mali genel kurul toplantısı sona erdi.

Yapılan toplantının ardından gazetemiz muhabirinin soruları üzerine, makamında açıklama yapan başkan Keleş, "Biz bu yola çıkarken, hedeflerimiz arasında, önce Bozkır Süt Üreticilerimize hizmet için yola çıktık. Üreticilerimizin haklarını korumak için de tüm çabalarımızı ekibimizle birlikte seferber ediyoruz. Bu birliğimizi kurduğumuzdan bu yana yaptığımız hizmetler saymakla bitmez. Biz reklam için değil, hizmet için kendimizi bu yola adadık. Tüm üyelerimiz nasıl hizmet ettiğimizi biliyorlar. Ben yapılan hizmetlerimizi tek tek anlatmak istemiyorum. Hem yönetim kurulu üyelerimiz, hem de personellerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah ömür verdiği sürece sürdürmeye de devam edeceğiz." Şeklinde konuştu. Bozkır Süt Üreticileri Birliği personellerinden İbrahim Özdemir'de; "Bizlerde Başkanımız gibi aynı düşüncelerdeyiz dedi.

Bozkır Postası gazetesi olarak Bozkır Süt Üreticileri Birliği'nin yapılan mali genel kurulunun tüm üreticilerimize hayırlı olmasını dilerken, birlik başkanı Ahmet Keleş'e ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında üstün başarı dileklerimizi sunarız.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar