Harmanpınarlılar Derneğinden Arabaşı ikramı


​Merkezi Ankara'da bulunan Bozkır Harmanpınarlılar Derneği yılın ilk arabaşısını Ankara'daki dernek lokalinde yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Merkezi Ankara-Çankaya-Seyranbağları'nda bulunan Bozkır Harmanpınarlılar Derneği mevsimin ilk arabaşı ikramını 6 Aralık'ta gerçekleştirdi. Bozkır Harmanpınarlılar Derneğinin Ankara'da oldukça büyük bir lokalinin bulunduğu görüldü. 

Bozkır&Meyre-Harmanpınar'ın Ankara'daki gözü, kulağı olan ve her zaman, Konya-Bozkır ve Meyre'nin hizmetinde olduğuna da katılanlar tarafından vurgu yapıldı.
6 Aralık 2015 Pazar günü dernek lokalinde toplanan ve İstanbul'dan ve Ankara'nın çeşitli semtlerinden gelen Harmanpınarlılar lokali hınca hınç doldurdular. Arabaşı ikramını Bozkır Harmanpınar'ın yetiştirtirdiği değerlerimizden rahmetli Seyyit Ahsen hocamızın ruhu için ailesi tarafından ikram edildiği öğrenildi.
Arabaşı programına dernek başkanı Kemal Koyuncu'nun açılış konuşmasıyla başlandı. Dernek Başkanı Koyuncu, 'misafirlere hoş geldiniz' derken, derneklerine sahip çıkılmasını, aidatların düzenli olarak ödenmesini istedi. Derneğin her türlü faaliyetlerine de tüm hemşehrilerinin bugünkü olduğu gibi katılmalarını istedi. Birlik ve beraberliklerine sebep olan derneğin çatısı altında her zaman böyle toplanılmasını da arzuladığını söyledi.
Daha sonra Ankara'da Dernek çatısı altında toplanan Bozkır Harmanpınarlılar doyasıya sohbet edip hasret giderdiler. Arabaşı programını düzenleyen Dernek Başkanına ve arabaşı ikramında bulunan rahmetli Seyyit Ahsen ailesine de gönülden teşekkür ederek dua ettiler.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar