TOÇ BİR-SEN KONYA ŞUBESİ BAKAN FAKIBABA İLE KONYA ZİYARETİNDE BİRARAYA GELDİ.


TOÇBİR-SEN Konya Şube Başkanı Kadir Alı ve yönetim kurulu üyeleri bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere önce gün Konya'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile bir arayageldi.

Önceki gün Konya'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile TOÇ BİR-Sen Konya Şube Başkanı Kadir Alıcı yönetim kurulu üyelerinden Ekrem Huğlu, Recep Özgül, İrfan Yurtdakal ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyfettin Baydar bir toplantı öncesi buluşma imkânı buldular.

TOÇBİR-SEN Konya Şube Başkanı Kadir Alıca "  Bakanımız Fakıbaba ile bir toplantı önce bir araya gelerek görüşmek imkânı bulduk. Bakanımıza üyelerimizin özlük haklarındaki sıkıntılarla ilgili hazırlamış olduğumuz dosyamızı sunduk. Özellikle bakanımıza göstermiş olduğu yakın ilgilerinden dolayı sendikam adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konya TOÇBİR-SEN Konya Şube Başkanı Kadir Alıca ve yönetim kurulu üyeleri Bakan Fakıbaba'ya Konya hatırası olarak Semazen figürlü bir hediye takdim ettiler.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar