Eczacılardan Altay’a nezaket ziyareti


Konya Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Adem Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı makamında ziyaret ettiler.

Türk Eczacılar Birliği(TEB) 5. Bölge Konya Eczacılar Odası Başkanı Adem Açıkgöz,  yönetim kurulu üyeleri Ecz. Melek Karaman, Ecz. Mustafa İlhan, Ecz. A.Hakan Koru, Dr. Ecz. Feyyaz Mıhcıoğlugil ve Ecz. Ülkü Toy'dan oluşan heyet,önceki gün Konya Büyükşehir belediye Başkanı Uğur ibrahim Altay'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Konya Eczacılar Oda Başkanlığının çalışmaları, faaliyetleri ve yaptığı etkinlikleri dile getiren Başkan Adem Açıkgöz, faaliyetlerimizde bizlerin her zaman yanında olan Başkan Uğur İbrahim Altay ve ekibine eczacılar adına teşekkür ediyorum.Birlik ve beraberlik içinde çalışmaktan dolayı mutluyuz. " dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Konya eczacılar Odasının bu anlamlı nezaket ziyaretinden dolayı başta Başkan Adem Açıkgöz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum Birlikteki çalışmalarımız Konya'ya en iyi hizmeti verebilme adınadır." dedi.

Ziyaret sonunda Konya Eczacılar Odası Başkanı Adem Açıkgöz, Başkan Uğur İbrahim Altay'a günün anısına bir plaket takdim etti.

           

               

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar