Eczacılar “Anneler günü” kahvaltısında buluştu


Konya Eczacılar Odası 7. Geleneksel "Anneler Günü "kahvaltı etkinliğinde bu yıl 8 Mayıs Anneler gününün Ramazan ayı içerisinde kalması münasebetiyle 5 Mayıs 2019 Pazar günü Dedeman otelde Eczacılar ve aileleri bir araya gelmesiyle gerçekleştirildi.

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Konya Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Adem Açıkgöz "Toplumumuzun temelini oluşturan aile yuvasını, fedakârlıkları ile bir arada tutan, sevgisiyle huzur ortamına dönüştüren annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz"

"Bugün; onlara vazgeçilmez varlığımız olduklarını göstermek için bir fırsat, affediciliğin ve fedakârlığın pınarı annelerimizin yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil her zaman yanlarında olduğumuzu gösterme günüdür" diyen Açıkgöz sözlerine söyle devam etti. "Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir. Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır.

Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, üstlenmiş olduğu bu göreve tüm varlığını adayan annelerimiz dünyanın en güzel, en temiz, en masum duygularını taşırlar. Yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla değeri biçilemeyen başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."dedi

Protokol konuşmalarının ardından Konya Eczacılar Odası Başkanı Âdem Açıkgöz, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunda Başkan Yardımcısı olarak göreve atanmasından ve başarılı çalışmalarından dolayı Uzm. Ecz. Harun Kızılay'a bir plaket takdim etti. Ardından Eczacılık mesleğinde 20. 25.30.40. 50. Yılını tamamlayan eczacılara da unutulmayarak protokol üyeleri tarafından birer plaket takdim edildi. Fotoğraf çektirildi.

Anneler Günü" münasebetiyle bir araya gelen Konyalı eczacılar arkadaşlarıyla sohbet etme ve gönüllerince bir gün geçirdiler.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar