Konya'da TÜRKAV yararına kermes düzenlendi


TÜRKAV Konya Şubesi ile Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanlığı Kadın Kolları ortaklığında kermes düzenlendi. Büyük ilgi gören kermesin gelirleri TÜRKAV Konya Şubesi'ne bağışlandı

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Konya Şubesi ile Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanlığı Kadın Kolları'nın ortaklaşa düzenlediği kermes, büyük ilgi gördü. Katılımın yoğun olduğu kermesin gelirleri TÜRKAV Konya Şubesi'ne bağışlandı.

TÜRKAV Konya Şubesi ile Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanlığı Kadın Kolları, Kültürpark karşısında bulunan İnce Minare Kafe'de bir kermes düzenledi. El yapımı yemeklerin, pasta ve börek çeşitlerinin vatandaşın beğenisine sunulduğu kermes, büyük ilgi gördü. Kermese Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Murat Çiçek, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanı Mustafa Taha Çini, MHP Karatay İlçe Başkanı Remzi Karaarslan, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP Meram ve Selçuklu Belediye Meclis Üyeleri, Türk Ulaşım-Sen Konya Şube Başkanı Timur Sönmez Varol, Türk İmar-Sen Konya Şube Başkanı Hamdi Altunbaş, Türk Büro-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Efe, Ülkü-Bir Genel Başkanı Fatih Çakmaktepe, Hilal Eğitim Vakfı Genel Başkanı Abdullah Topaç da destek verdi.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİLER

Gerçekleştirilen kermese destek verenlere teşekkür eden Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Veli Doğrul, kermesin TÜRKAV Konya Şubesi yararına yapıldığının bilgisini verdi. Kermese büyük bir ilgi olduğunu ve bu durumun kendilerini memnun ettiğini dile getiren Doğrul, şunları söyledi, "Kermesimize ilgi alaka ve yardımlarını esirgemeyen başta Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ebru Sonkaya hanımefendi olmak üzere tüm katılımcılarımıza, kendisi gelemeyip ürün katkısında bulunanların her birine, her iki kurumun yönetim kurulu üyelerine, şahsım ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun.

Davetimize icabet eden başta MHP İl Başkanımız Murat Çiçek bey ve yönetim kurulu üyelerine, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanımız Mustafa Talha Çini Bey'e MHP merkez ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, MHP Milletvekili adaylarımıza, Belediye Meclisi üyelerimize, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı şube başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyelerine ve davetimize icabet eden herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz." TÜRKAV Konya Şube Başkanı Süleyman Nur da, yaptığı açıklamada, gerçekleştirdikleri kermesi güzel bir şekilde tamamlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kermese destek verenlere teşekkür eden Nur, şöyle devam etti,  "Yapılan her hayrın bizden bir şey eksiltmediği gibi aksine bizleri daha da ziyâdeleştirdiğine gönülden inanarak ve "Emek ver, kulak ver, bilgi ver ama boş verme." sözünü kendisine düstur edinerek, kermesimizin planlama ve uygulama süresince; cân-ı gönülden emek veren, ürün veya yardım taleplerine kulak veren Türk Eğitim-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve hâssaten kadın kolları başkan ve üyelerine, kermesimize katılarak bizleri onure eden MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanı Mustafa Taha Çini, MHP Karatay İlçe Başkanı Remzi Karaarslan, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP Meram ve Selçuklu Belediye meclis üyeleri, Türk Ulaşım Sen, Türk İmar Sen, Türk Büro Sen 2 Nolu Konya Şube Başkanları, Ülkü-Bir Genel Başkanı, Hilal Eğitim Vakfı Genel Başkanı başta olmak üzere diğer bütün gönüldaşlarımıza ve yine kermes günü mazereti sebebi ile gelemeyeceği bilgisini vererek gönlünün bizimle olduğunu söyleyen herkese TÜRKAV Konya Şubesi adına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum."

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar